Zaštita za Keramiku i Tuš Kabine

1,500 din69,100 din

Namenjen zaštiti keramike, tuš kabina, lavaboa, kada, wc šolja… od kamenca, masnoća i ostalih nečistoća. Zahvaljujući nano tehnologiji, ovaj proizvod trajno štiti površinu, te nam znatno olakšava održavanje površina koje su izuzetno zahtevne za čišćenje.

Broj artikla: Nema podataka Kategorije: , , ,

Opis

Namenjen zaštiti keramike, tuš kabina, lavaboa, kada, wc šolja… od kamenca, masnoća i ostalih nečistoća. Zahvaljujući nano tehnologiji, ovaj proizvod trajno štiti površinu, te nam znatno olakšava održavanje površina koje su izuzetno zahtevne za čišćenje. Set sadrži čistač za pripremu površine i zaštitni premaz. Ovaj set je siguran i jednostavan za upotrebu. Zaštićene površine će se manje prljati i nečistoće će se moći vrlo lako odstraniti. Upotrebom NANOTEC seta za keramiku i tuš kabina, znatno se usporava razvoj štetnih mikroorganizama. Sredstva nemaju neželjenih uticaja kod alergičnih osoba i osoba sa osjetljivom kožom. Ekološki prihvatljiv proizvod.

Komplet od 2 komponente


Additional information
Težina Nema podataka

Pregledi (0)

Recenzije


Još nema komentara.

Be the first to review “Zaštita za Keramiku i Tuš Kabine”


Pitanja i Odgovori

Postavi Novo Pitanje Vezano za Ovaj Proizvod

Leave this empty:

Dobićete email notifikaciju kad pitanje bude odgovoreno.

Ako vaše pitanje je vezano za narudžbinu pitajte ga na Kontakt strani.


  1. Nebojsa Mladenovic na oktobar 21, 2016, 19:28
    Kupio sam ovaj proizvod relativno skoro. I dalje nemam nikakvo uputstvo za upotrebu. Nije jeftina stvar, a voleo bih da od Vas dobijem savet/informaciju kako da se obe komponente upotrebljavaju. Hvala u napred
    1. na oktobar 22, 2016, 04:21
      Uputstvo za upotrebu: Prvo trebate da pripremite površinu i da je detaljno očistite i osušite. Posle toga nanesite prvu komponentu sa grubim delom sundjera kružnim pokretima, obratite pažnju da ni jedan deo ne preskočite. Prilikom nanošenja kada osetite da sunđer počne da -koči- i ne klizi kao na početku znaćete da je taj deo površine odrađen. Prvi tj. osnovni sloj treba da odstoji dok se skroz ne osuši (pojaviće se beli sloj, prašinasti film). Kada ste naneli prvi deo tj prvu komponentu, prebrišite površinu sa magičnom krpom da bi uklonili prašinasti film. Na glatku površinu sundjera nanesite (sprej) drugu komponentu (ili može i direktno na površinu koju tretirate) i kružnim pokretima nanesite na površinu. Posle otprilike 15-35 min uzmite magičnu krpu i ispolirajte celu tretiranu površinu. Sredstvo nanosite kružnim pokretima i vodite računa da ne preskočite neki deo površine, znaci jako je vazno da sredstvo bude naneseno svugde a ne debljina sloja (kada vidite vlažni efekat, je vise nego dovoljno). Posle izvršene impregnacije vodite računa da tretirane površine ne dodju u dodir sa vodom u roku od 12 sati. Zaštićene površine možete slobodno prati sa konvencionalnim sredstvima za čišćenje osim proizvoda koje sadrže pesak (npr.Vim), za sta nećete ni imati potrebe.